Startelvan: Alfred, Mohsen, Hult, Henric, Jesper, Oscar, Markus, Javid, Linus, Isak O och Kim.
Avbytare: Mohammad S, Gustav och Isak R.A

2-0 (58)
3-0 (67)
4-0 (78)
5-0 (82)

Som jag nämnde inför matchen så har vårat bortaspel inte varit det bästa och tyvärr så blev det inget undantag idag heller.

Vi lyckades hålla spelet upp i 45 minuter, på halvlekens sista spark släppte vi in 1-0, målskytten var en 3-5 meter offside som domaren tyvärr missade. Hemmalaget var det något bättre laget i första halvleken som sagt. Vi fick aldrig igång vårt passningsspel och det mycket på grund av saknaden av rörelse. Dom hade längre anfall medan vi hade kortare anfalls försök.

Andra halvleken var det inget snack om saken, efter deras 2-0 mål i den 58:e minuten klappade vi genom tyvärr och slutsiffrorna hade kunnat blivit större än dom 5-0 matchen slutade med.

Vi får gratulera Rännbergs IK som vann seriefinalen idag och därmed klara för Division 5 2020. Vi får önska Gunnarskog/Bortan IK i kvalet till Division 5, samt önska Rinns AIK också lycka till i kvalet till Division 6, i deras fall för att hänga kvar.

Passar även på att tacka våra tre yngre killar födda 2004 för att dom ställde upp idag och hjälpte oss att slutföra vår säsong, samt ett tack till dom andra 37 spelare som medverkat i Division 6 denna säsong.